NL ENG
  Home Nieuws Producten Productinfo Technieken Inspiratie Contact Over ons Sales  
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl
 
 

 

Bloemen en vlinders teken ik met plezier maar waar mijn hart extra van gaat kloppen zijn de komische karakters en typetjes waar mensen een glimlach van om de mond krijgen…

Mijn naam is Marij Rahder en ik teken en illustreer  al heel wat jaren, waarvan de laatste 20 jaar voornamelijk prenten en stempels om 3D kaarten van te maken.

Niets is zo welkom op de deurmat of in de brievenbus als een zelfgemaakte kaart die eruitziet als een klein verhaaltje en waar je meteen helemaal van gaat stralen. Maakt u kennis met al mijn vrolijke geesteskinderen en ik hoop dat ze het plezier aan u doorgeven.

 

Marij Rahder, ontwerpster en tekenares is al meer dan 20 jaar een begrip op de Nederlandse markt.
De tekeningen van Marij zijn vrolijk, komisch en soms wat ondeugend, maar 1 ding is zeker ze hebben al vele harten gestolen.

Het assortiment dat verkrijgbaar is onder de naam Marij Rahder by JEJE Produkt (MRJ) omvat:

3D decoupage boeken, bestaande uit 4 vel afbeeldingen om uit te knippen, 4 achtergrondvellen, tekstvel en algemene gebruiksaanwijzing.
Er zijn 4 boekjes verschillende boekjes verkrijgbaar.  

De 3D afbeeldingen boekjes worden in meerdere talen uitgebracht, te weten: Engels, Duits, Frans, Spaans en Nederlands.

De 3D decoupage boeken zijn ook verkrijgbaar in een complete set.
Deze set bevat:
- 3D decoupage boek
- Potpourri paper boekje
- 1 stickervel
- 4 vel gekleurd kaarten karton
- 1 vel foam blokjes

Potpourri-paper, 16 pagina’s 2-zijdig bedrukt achtergrond papier welke natuurlijk speciaal afgestemd zijn op de afbeeldingen en het kleurgebruik van Marij Rahder.
Er zijn 4 verschillende boekjes verkrijgbaar op A5 formaat.

Peel-off stickers, de afbeeldingen en figuren van Marij zijn niet alleen mooi als papieren afbeeldingen, maar ook om zelf in te kleuren of als decoratie.
Ieder ontwerp is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Stempels, de collectie omvat een serie exclusieve stempels.
Uniek bij de stempels is de handige transparante stempelhouder.
Deze vergemakkelijkt het stempelen en geeft een goede grip.

3D Voorgestanste vellen, (die-cut), een complete selectie 3D afbeeldingen welke eenvoudig uit te drukken zijn. Alle vellen zijn verkrijgbaar als complete sets van A5 formaat om 3 kaarten mee te maken, A4 sets de hele serie van 1 onderwerp met potpourri-paper, en in een verpakking met 1 3D die-cut vel met 1 potpourri-paper vel.   

3D Knipvellen, voor de liefhebbers van knippen zijn er naast de sets met losse vellen ook losse vellen verkrijgbaar of een combinatie van 1 knipvel met een potpourri vel. Denk hierbij aan Winter, Mouseparty, Bill & Betty, Happy Bells, Miss Mimi & Friends, the Aunties, Flowers en Comics.